Kuhinjski Ručni brener za kolače, koktele i hranu
Strastveni ste kuvar ili jednostavno želite da kuvanje sebi učinite još zabavnijim? Želite da pravite slane i slatke obroke kao pravi profesionalac?
Ukoliko su svi odgovori na ova pitanja potvrdna, mi želimo da Vam predstavimo butan upaljač koji će Vam i te kako pomoći u tome!
Jednosostavan i bezbijedan za korišćenje, sa izduvnim ventilom koji proizvodi temperaturu od 1300 °C ovaj Ručni brener omogućiće Vam da otopite i oblikujete sve što poželite.
Kuvanje nikada nije bilo lakše – spremite savršene obroke sa duplo manje utrošenog vremena!
Ručni brener
Karakteristike Proizvoda
Izduvni ventil proizvodi visoku temperaturu od 1300 °C;
Veliki kapacitet vazdušne kutije koja se može obnoviti za dugotrajnu upotrebu;
Najnoviji dizajn prekidača i uređaj za automatsko paljenje koji omogućavaju pripremu za bezbijedno paljenje u bilo kom okruženju;
Jednostavan za korišćenje;
Zagarantovan kvalitet.
Ručni brener
Savjeti
Izdvojili smo nekoliko ideja kako možete koristiti Ručni brener Butan upaljač na što raznovrsniji način.
-Napravite koricu na mesu – Nakon što mesni odrezak ispečete na uobičajan način, pospite ga kombinacijom soli, šećera i bibera i zapecite ga. Dobićete savršenu kombinaciju sočnog mesa i hrskave korice;
-Ogulite voće i povrće – Bilo da blanširate paradajz, gulite papriku ili neku drugu namirnicu, sada ćete to uraditi mnogo brže! Zapravo, samo brenerom pređite po povrću i kožica će se odmah odvojiti.
-S’more u Vašoj kuhinji – Popularni dezert iz Sjedinjenih Država i Kanade, možete dovesti u svoj dom! Sve što Vam je potrebno za ovaj ukusni kolač je keks, čokolada i marčmelo. Otopite ove kolačiće brenerom i uživajte!
-Izvadite lako hranu iz kalupa – Ukoliko želite da neku namirnicu lakše izvadite iz zamrznutog kalupa, samo ga zagrejte brenerom;
-Zagrejte nož – Kada siječete hladne poslastice, ne treba više da zagrijevate nož u toploj vodi. Jednostavno ga zagrijte brenerom, idealno za oblikovanje svih vrsti torta i kolača.
Ručni brener
Recenzije
Očistiti filtereJoš nema komentara.